Allereerst bedankt dat je mijn website bezoekt! Ik wil je hier graag wat meer vertellen over mezelf en de geweldige producten dat ik verkoop.

Alweer een hele tijd geleden heb ik de producten van het Italiaanse merk Mami Milano leren kennen: Parfums bij de was, textiel-spray’-s, geurkorrels en druppels.
Wat een geurbeleving was dat! De ene geur nog lekkerder dan de andere, wat een prachtig luxe product.

Enthousiast als ik ben, ben ik natuurlijk gelijk aan de was gegaan. Hierna werd ik alleen nog maar blijer! Deze geuren zijn geweldig en blijven ook ontzettend lang in het wasgoed achter.
Echt de hele ruimte waar je was hangt ruikt ernaar en dit hebben inmiddels al heel wat mensen bevestigd.
Ik heb dan ook niet lang nagedacht toen het aanbod kwam vanuit Italië om deze producten te gaan verkopen in de Benelux. 

In de Benelux  worden de producten van Mami Milano verkocht onder de naam: Parfum bij de Was wat inmiddels een begrip is geworden.
De verkoop gebeurt via deze webshop en via verschillende verkooppunten, zoals winkels, salons en webshops.

Het gezicht achter Parfum bij de Was ben ik: Lianne Hommel.

Ik heb een hele lieve man en 2 schatten van dochters en woon samen met manlief en onze lieve labrador Donnie in het mooie Zeeuwse Sint Philipsland.

Ik krijg hulp van mijn lieve gezin en moeder, daar ben ik heel dankbaar voor!

In mijn vrije tijd ben ik graag op stap met onze Donnie, naar een speelweide of maak lange wandelingen met hem langs de zeedijk van ons mooie dorp.

Via deze website, Facebook en Instagram wil ik jullie graag op de hoogte houden van allerlei nieuws over Parfum bij de Was, Ik zou het erg leuk vinden als jullie daar ook reacties achter laten, zo maken we er samen een feestje van

Voel je niet bezwaard om mij te mailen met je vragen en dergelijke, en onder werktijd mag je me zeker ook bellen. Maar dan zal je soms mijn voicemail horen, spreek wat in en ik bel zo snel mogelijk terug.

Heel veel liefs en was-plezier,

Groetjes Lianne.